Nieuws

Losserse ondernemers halen Gerard Ekdom naar Gronau

Op 22 en 23 april organiseert het Losserse bedrijf Neverending Events twee concerten in de buurgemeente Gronau. De show op zaterdag in de Bürgerhalle wordt afgesloten met een show van Gerard Ekdom.

Da Blechhaufn.

Op 22 april komt het bekende Oostenrijkse koperensemble “da Blechhaufn” naar Gronau voor een spetterend concert. Deze 7 koperblazers spelen hun show “Burning Lips” in de Bürgerhalle net over de grens bij Enschede/Glane.

Dit ensemble komt voor de 1e keer naar de Euregio en daarom zijn de organisatoren bijzonder trots om dit te presenteren, aldus Gert van Huizen van Neverending Events. Ze geven een ruim 2 uur durend concert waarbij naast hun fantastische spel op trompet, trombone en bastuba, hun show eromheen een lust voor het oog is.

Volgens de organisatie is dit concert bijzonder aantrekkelijk voor alle (amateur)musici die in orkesten spelen, en is te vergelijken met het bekende ensemble Mnozil Brass, eveneens afkomstig uit Oostenrijk.

Loserse ondernemers halen Gerard Ekdom naar Gronau

Kaartjes voor deze avond zijn te koop voor € 20,- bij de voorverkoopadressen

  • Primera Marcel, Bernhard Leurinkstraat 5, 7581 AR  Losser
  • Muziekhandel van Weersel, Oldenzaalsestraat 126, 7514 DS Enschede
  • HPL Geluids- en Lichttechniek, Broekhoekweg 28, 7582 PT Losser.
  • Touristik-Service, Kulturbüro Gronau GmbH, Bahnhofstraße 45, 48599 Gronau. 
  • online via www.neverendingevents.nl

The Best tribute Bands ever.

Op 23 april staat er totaal wat anders op het programma, namelijk “the Best tribute Bands ever”. De zaal wordt op die avond helemaal omgebouwd tot een feesttempel alwaar zich 3 tribute bands van een uitzonderlijk hoog niveau zullen presenteren.

Er spelen die avond namelijk: “Status Quotes” een band rond zanger/gitarist Toon Eppink, die een perfecte show geven met nummers van Status Quo, welke band dit jaar voor het laatst op tournee gaat.

Loserse ondernemers halen Gerard Ekdom naar Gronau Loserse ondernemers halen Gerard Ekdom naar Gronau

 Loserse ondernemers halen Gerard Ekdom naar Gronau

 

Daarna is de bühne vrij voor “new gig in town” een band die de naam dankt een titel van de band de Eagles, namelijk new kid in town. Deze band valt op door hun fantastische zang, welke identiek is aan de echte “Eagles”.

Tot slot speelt dan de Band “Queen Forever” , welke een show geeft die eruit ziet alsof Freddie Mercury zelf on stage is, met identieke kleding, performance en uitstekende muzikanten die de muziek live spelen.

Afterparty met Gerard Ekdom.

Als uitsmijter hebben de Lossernaren  iets speciaals in petto met de beroemde DJ Gerard Ekdom welke uitsluitend muziek uit de jaren 80 en 90 zal draaien in een anderhalf uur durende After-Party.

Bij voldoende belangstelling wil de organisatie van deze avond zelfs een jaarlijks terugkerend gebeuren maken.

Kaarten voor de tribute night kosten € 17,50 en zijn te bestellen bij alle Primera winkels in Nederland, of online via www.neverendingevents.nl.

 

afbeelding van Peter Langela

Door: Peter Langela

Peter Langela (1962) is nieuwsredacteur en bestuurslid van Hallo Losser en van RTV-Losser. Hij is ondernemer en werkt daarnaast voor  als start-up coach voor Novel-T en EIT Digital. Peter is actief op Twitter, Instagram en LinkedIn.