Nieuws

Losserse zakenvrouwen in Twentse glossy

Maar liefst 34 dames kwamen gisteravond bijeen op het nieuwe kantoor van Dagblad Tubantia om de eerste uitgave van ‘Twentse zakenvrouwen 2018’ in ontvangst te nemen. In deze 6e editie staan ook de uit Losser afkomstige Kim Kötter van Miss Nederland en Astrid Kühlkamp van FoodMarketing4u met hun foto en interview.

De glossy heeft tot doel om de business ladies op een persoonlijke manier te portretteren en zichtbaar te maken voor een brede doelgroep. De oplage van 10.000 stuks wordt verspreid onder 6000 Twentse bedrijven met meer dan 5 medewerkers en ligt op diverse leestafels in de regio Twente.

Het eerste exemplaar van deze zesde uitgave van Twentse Zakenvrouwen werd door commercieel directeur Bert Bodde van TC Tubantia overhandigd aan Bianca van der Lee.

afbeelding van Peter Langela

Door: Peter Langela

Peter Langela (1962) is nieuwsredacteur en bestuurslid van Hallo Losser en van RTV-Losser. Hij is ondernemer en werkt daarnaast als start-up coach voor Universiteit van Twente, Novel-T en imec. istart. nl. Peter is actief op Twitter, Instagram en LinkedIn.