Nieuws

Martini Kerlkes zoekt meelopers

De 11e van de 11e is alweer geweest en dat betekent dat het carnavalsseizoen weer in volle gang is. De Martini Kerlkes zijn druk aan het bouwen en dus kan er langzaam gedacht worden aan de optochten. Hier zoeken zij nog mensen voor en dit mogen ook niet-leden zijn.

Opgeven

Het carnavalsweekend duurt nog even, maar de kledingcommisie van de Martini Kerlkes is al druk bezig om weer mooie pakken te maken voor de loopgroep. Wie samen met familieleden, vrienden en/of kennissen wil mee lopen met de Martini Kerlkes kan zich opgeven via de website www.martinikerlkes.com.

Kosten

De kosten voor de pakken zijn 25,- euro en bij inlevering van het pak na carnaval wordt 15,- euro retour gegeven. Kosten voor een pak zijn dus maar 10.- euro en hiervoor wordt ook nog aan de inwendige mens gedacht gedurende de optochten in Losser, Oldenzaal en Münster. 

Voor vragen kunt u mailen naar opgaveoptocht@martinikerlkes.com.

Loods

Ook de loods van de Martini Kerlkes draait weer op volle toeren. De openingstijden zijn op maandag t/m donderdag vanaf 19:00 uur en ook op zaterdagmiddag bent u van harte welkom om een steentje bij te dragen aan de carnavalswagen.

afbeelding van Niels Bouwhuis

Door: Niels Bouwhuis

Niels Bouwhuis is 28 jaar en woonachtig in Losser. Begeleider Losserhof, carnavalist, toneelspeuler.