Nieuws

Meisjes Volley 68 A1 kampioen hoofdklasse

Wat hebben ze er lang op moeten wachten! Maar eindelijk is het gelukt! Meisjes A1 (MA1) werden kampioenen van de hoofdklasse met maar liefst 40 punten uit 10 wedstrijden.

Daar ging een bloedstollend spannend seizoen aan vooraf. Allereerst begonnen ze tot ieders verbazing in de 1e klasse. Daar zouden ze wel even kampioen worden tot bleek dat Apollo ook in de klasse speelde en één punt boven ons eindigde. Gelukkig promoveerden ze wel naar de hoofdklasse en daar moest het dan gaan gebeuren. Hoewel met Apollo bij de in de poule en nog meer sterke tegenstanders…..?


 

Na negen wedstrijden moesten ze afgelopen vrijdag spelen tegen Rosstars. Hoewel ze onder grote druk stonden wonnen ze deze wedstrijd zeer knap met 4-0. Toen begon het wachten op bericht vanuit Mariaparochie. Aan het einde van de wedstrijd stond het daar 2-1 voor Krekkers. Belangrijk voor de club was dat het minimaal 2-2 zou worden.
Vol spanning wachtten ze op appjes die binnenkwamen; 17-21, 19-21, 20-22, 20-23, 22-23, 22-24.......en ja hoor!!!! 22-25!

Het feest brak los, MA1 is kampioen in de hoofdklasse!!! Een prachtig feestje volgde bij de après ski party @Lutcher Alm en later nog in Enschede waar ze tot in de late uurtjes ons kampioenschap hebben gevierd. 

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid