Nieuws

Montana muzikaal uit de brand door het Ketelhuisfonds

Iedereen heeft zo zijn vergeten spulletjes op zolder staan. Het verjaardagscadeau dat eigenlijk niet bij je past. Speelgoed van de kinderen, of een set kerstballen die jij nooit meer in de boom zult hangen. Om al die dingen toch een goede bestemming te geven en de wereld ook voor onze kinderen leefbaar te houden kunnen goede gebruikte spullen ingeleverd worden bij “De Kringloop” op de Pol.

Het Ketelhuisfonds

Wat deze kringloopwinkel extra speciaal maakt is: “Het Ketelhuisfonds”. Het geld dat met de verkoop van tweedehands spullen wordt verdiend gaat deels in een potje dat financiële bijdragen verstrekt aan verenigingen, stichtingen en andere instellingen.

Zo had de zanggroep Montana dringend behoefte aan nieuwe muziekstandaards en die kunnen nu met het geld, 600 Euro, van “Het Ketelhuisfonds” worden aangeschaft. Dat zorgt voor een stabiele ondergrond van de donderdagavond repetities in “het Kulturhus” in Overdinkel. Inleveren van goederen bij “De Kringloop” is dus niet alleen goed voor het milieu maar ook voor het Losserse verenigingsleven.
 

afbeelding van Sietse Smit

Door: Sietse Smit

Redacteur, schrijver en regisseur.