Nieuws

Muziek op zondagmiddag

Concertvereniging Sempre Crescendo organiseert zondag 18 februari een middagconcert in de Losserse muziekschool. Met dit concert trapt de harmonie, die dit jaar 99 jaar wordt, het jaar 2018 af. Saxofoongroep Kra:S! heet het publiek welkom en zal na afloop op informele muzikale wijze het concert omlijsten.

Pré-jubileumjaar

In dit pré-jubileumjaar bereidt de vereniging zich al flink voor op het honderd jarig bestaan in 2019. Uiteraard betekent dit niet, dat de vereniging zich dit jaar verstopt. Zoals gemeld is dit concert het eerste muzikale wapenfeit, maar in de loop van dit jaar volgen nog buurtconcerten, samenwerkingen met andere verenigingen en een najaarsconcert.

Het aanstaande concert bevat diverse muziekstukken uit het recente en verre verleden en bestrijkt diverse muzieksoorten. Zowel Music Experience Losser (MEL), Jong Talent Losser (JTL) en het eigen orkest zullen zich van hun beste kant laten zien.
Muziek van Dvorak en Gershwin zijn hiervan enkele voorbeelden. Met het stuk ‘Steamboat Stomp’, een onvervalst dixieland nummer, soleert bassist Peter Bosch naar een hoogtepunt.

Locatie: Muziekschool Losser, Diepenbrocklaan 41

  • Aanvang: 14.00 uur
  • Einde: circa 15.30 uur
  • Entree: vrij

 

 

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid