Nieuws

Nicole Body & more gaat verhuizen

Nicole Body & more gaat verhuizen van de Brinkstraat naar de Brink. 

In het centrum van Losser aan de Brinkstraat 43 heeft Nicole Poorthuis al vier jaar haar prachtige winkeltje met een ruim assortiment lingerie van A t/m J cup, badmode, louncemode, nachtmode, basisondergoed voor hem en haar en tassen. Het gaat goed met haar winkel, maar Nicole wil nog meer in de kijker komen en heeft haar oog op een nog centraler gelegen winkelpand laten vallen.

Voorheen juwelier Smit

Met ingang van 4 januari hoopt ze haar klanten te kunnen bedienen vanuit het winkelpand de Brink 61. Hier was jaren lang de juwelier Smit gevestigd. “Echt een punt in het centrum, waarvan ik altijd al gedacht heb dat ik daar mijn winkel zou willen hebben. Er is druk verkeer van zowel auto’s, fietsers en voetgangers. Bovendien ligt het aan de doorgang naar het winkelcentrum de Brink.” zegt een enthousiaste Nicole.

Gespecialiseerd

Nicole is Gespecialiseerd in prothese en grote maten. Door de bredere banden in de zijkant van de Bh’s blijft de prothese veilig op de plaats zitten. Dat geeft een veilig gevoel. Ook mogelijk voor badpakken. Nicole voert hele mooie betaalbare merken voor jong en voor oud. Ze neemt de tijd voor een gesprek en een goed advies.

afbeelding van Sietse Smit

Door: Sietse Smit

Redacteur, schrijver en regisseur.