Nieuws

Nieuwe pinautomaat Overdinkel heeft kuren

In Overdinkel is het niet eenvoudig om aan cash geld te komen nu de nieuwe pinbox van de Rabobank kuren heeft. De nieuwe geldautomaat aan de Hoofdstraat in Overdinkel is nu al weer alweer buiten gebruik en was pas sinds afgelopen woensdag in werking.

Inwoners van Overdinkel moeten nu noodgedwongen pinnen in andere gemeenten zoals Losser of Gronau. Bij de Plus supermarkt in Overdinkel is ook een pinautomaat maar door de storing van de nieuwe pinbox was deze al snel leeggepint.

De Rabobank kon niet zeggen hoe het kan dat de nieuwe geldautomaat nu alweer buiten werking is. Maandag komt er een monteur naar Overdinkel om de problemen op te lossen.

Lies ter Haar van Burgerforum vraagt zich op Twitter af of er geen storingsdienst is voor dit probleem: 

De Rabobank Twente Oost Twittert dat er aan een oplossing wordt gewerkt en geeft een lijst met alternatieve pinautomaten.

afbeelding van Peter Langela

Door: Peter Langela

Peter Langela (1962) is nieuwsredacteur en bestuurslid van Hallo Losser en van RTV-Losser. Hij is ondernemer en werkt daarnaast voor  als start-up coach voor Novel-T en EIT Digital. Peter is actief op Twitter, Instagram en LinkedIn.