Nieuws

Oktoberfest in November bij Concordia Overdinkel

Zaterdag 24 november is het weer zover. Concordia houdt dan haar jaarlijkse thema concert. Met dit jaar het thema Oktoberfeest in November.

Waan u deze avond in een ware Bayerische feesttent. De zaal is aangekleed als een echte oktoberfeesttent volledig in stijl met blauw witte vlaggen, lange tafels en banken en uiteraard niet te vergeten pullen bier. Het  A-orkest volledig gehuld in Dirndl en Lederhose zal deze avond echte Oostenrijkse muziek ten gehore brengen. Denk hierbij aan Anton aus Tirol, ein prosit en uiteraard niet te vergeten Bohmischer traum. Uiteraard zal ook de oberkrainer groep op het podium verschijnen.

Het feest is voor gratis voor iedereen te bezoeken maar de organisatie verwacht wel dat deelnemers in Oostenrijkse stijl geleed komen zodat niet alleen het orkest maar ook het publiek bij draagt aan deze avond.

Het wordt volgens Concordia een feest voor het oor, maar ook voor het oog. Het concert wordt gehouden in het Muziekhoes aan de Hoofdstraat 66a in Overdinkel en het begint om 20.00 uur.

Kijk voor meer informatie kijk op de website www.concordia-overdinkel.nl.

afbeelding van Peter Langela

Door: Peter Langela

Peter Langela (1962) is nieuwsredacteur en bestuurslid van Hallo Losser en van RTV-Losser. Hij is ondernemer en werkt daarnaast als start-up coach voor Universiteit van Twente, Novel-T en imec. istart. nl. Peter is actief op Twitter, Instagram en LinkedIn.