Nieuws

Online boodschappen doen in Losser?

Heb jij de boodschappen al eens online bestelt?

Uit onderzoek van het GFK blijkt dat liefst 1 op de 7 Nederlanders al eens bij de internet-supermarkt bestelt, en de boodschappen regelmatig laat thuisbezorgen. Maar hoe staat er voor in Losser? Kan ik als inwoner van Losser ook al online mijn boodschappen bestellen en het laten thuisbezorgen? Boodschappenspot.nl bekeek de actuele mogelijkheden. De uitkomsten vind je hieronder.

Welke supermarkten bezorgen in Losser?

De grotere supermarkten richten zich met name op het Westen en de Randstad. Toch zijn er in Losser wel degelijk mogelijkheden om online je boodschappen te bestellen. Hieronder vind je de de mogelijkheden.

PLUS

Ook PLUS biedt een webwinkel waar je de boodschappen online kan bestellen. Wanneer je deze webwinkel opent dien je een winkel te kiezen. Kies hier voor PLUS Bellers in Overdinkel of voor PLUS Oelerweg in Hengelo. Deze bezorgen namelijk in Losser. De kosten voor bezorging bedragen €6,00. Afhalen kan ook, dit kost €2,50. Tip: met een actiecode van PLUS bespaar je op de bezorgkosten.

Spar

Veel mensen weten het niet, maar Spar heeft het grootste bezorggebied van alle Nederlandse supermarkten. Ook inwoners van Losser kunnen hiervan profiteren. Kies hiervoor SPAR Schreur in De Lutte. Deze bezorgt (bij bestellingen vanaf €50) gratis de boosdschappen!

Jumbo

Online bestellen op Jumbo.com is mogelijk. Echter, Jumbo bezorgt nog niet in Losser. Wel kan je de boodschappen online bestellen en zelf afhalen. Dit kan bijvoorbeeld in Glanerbrug (Schoolstraat) of in Oldenzaak (Derken Scholtenstraat). De kosten voor afhalen bedragen zo’n €2,00.

Als er meer ondernemingen zijn waar je online kunt winkelen meldt het via https://www.boodschappenspot.nl/losser/

 

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid