Nieuws

Open avond sport- en gezondheidscentrum

Maandagavond 16 januari is er een open avond in sport- en gezondheidscentrum Olympicgym aan de Smitsbreeweg 8 in Losser. De organisatie ligt geheel in handen van de 20jarige Romy Trooster. 

Sport en bewegen

Romy zit in haar afstudeerjaar. Ze studeert aan “Sport en bewegen” op Landstede in Zwolle. Ze hoopt dit jaar af te studeren. Als alles lukt, is ze in juni klaar en is ze gediplomeerd trainer sportscholen. Ze heeft het profiel trainer coach en heeft haar opleiding Fitvak A in 2016 afgesloten. Dit jaar kan ze daar het Fitvak B aan toevoegen.

Stage leerbedrijf

Toen ze in 2016 een stageplek zocht was die snel gevonden. Via handbal kende ze de dochter van Anuschka Timmermans-Brommer die op Olympicgym werkzaam is. Via Anuschka is ze gaan solliciteren en werd ze aangenomen. Haar stagebegeleider werd Brigitte Loos. Romy zegt: “Ik ben in het jaar 2016 ontzettend goed opgevangen door het team van Olympicgym in Losser. Ik ben door het hele team erg goed begeleid.

Dit is ook de reden dat ik in 2017 terug ben gekomen om mijn verder stage af te ronden. Wat dat betreft ben ik veel dank verschuldigd aan Anuschka en Brigitte, maar zeker ook aan Xandra Willcox en Edwin Bosch. Nu kan ik, om dat ik beschik over Fitvak A, zelfstandig les geven. Ik vind dat mooi om te doen. Mijn doel is om mensen zich prettig te laten voelen en dat bereik ik door ze les te geven in dit vak. Het is mijn bedoeling om na deze 4jarige studie nog een 4jarige op te pakken. Ik ga een Hbo-opleiding Fysiotherapie doen. Deze start in september in Enschede.”

Flyeren

Om deze open avond onder de aandacht van het publiek te brengen zijn door heel Losser flyers uitgegeven. Zaterdag staat Romy met een collega op Het Langenkamp bij de supermarkten AH en Emté de flyers uit te delen. Wie nog niet bekend is met het sportcentrum Olympicgym in Losser kan maandagavond geheel vrijblijvend kennis maken met alles wat daar geboden wordt. Om 18.00 uur is er een Kids Zumba. Om 18.45 uur Zumba. Om 19.30 uur Power Fitness. Om 19.30 uur een Groupchallenge en om 20.00 uur een Body X.

Hier sport'n twenste leu dus leuke leu

Dit is al een goede reden waarom u een kijkje zou moeten nemen bij het sport-en gezondheidscentrum vindt Romy. Natuurlijk zijn er nog meer redenen zoals de groepslessen, persoonlijke begeleiding, gezellig sfeer en laagdrempelige toegang. Bent u nog niet bekend met het centrum of wilt u meer informatie kom dan gerust binnen wandelen. Het team staat op maandag 16 januari vanaf 18.00 voor u klaar.

afbeelding van Sietse Smit

Door: Sietse Smit

Redacteur, schrijver en regisseur.