Nieuws

Open Dag Brede school Overdinkel

Op zaterdag 24 maart biedt Basisschool Brede School Overdinkel en de daarbij gevestigde kinderopvang en buitenschoolse opvang locaties van VCO Kinderdomein, ouders een unieke kans om  de school en kinderopvang te bekijken. Tevens krijgt u de kans om tijdens schooltijd de school en kinderopvang te bekijken tijden één van onze inloopochtenden.

Inloopochtenden

Dit jaar zijn ouders van harte welkom met hun kind(eren) om lekker sfeer te proeven tijdens schooltijd.  Dit is mogelijk op dinsdag 17 april van 8.30 u - 9.30 u, woensdag 18 april van 10.30 u -11.30 u en op vrijdag 20 april van 12.30 u tot 13.30 u tijdens één van onze inloopochtenden. Dit biedt een uitgelezen kans om goed te zien hoe er op school en opvanglocaties wordt gewerkt. Bovendien kunt u leerkrachten en pedagogisch medewerkers ontmoeten en informatie verzamelen om zo een goed beeld te kunnen vormen.  

Basisschool Brede School Overdinkel

Basisschool Brede School Overdinkel is een school voor christelijk onderwijs. Op de Brede School staat aandacht voor elk kind centraal en wordt onderwijs op maat geboden. Elk kind is uniek met zijn eigen talenten. Er wordt gewerkt met hedendaagse lesmethodes en Chrome-books.

De school heeft een continurooster en verzorgt dagelijks een gezonde lunch voor alle kinderen. Wekelijks is er op school is een logopediste aanwezig om waar nodig kinderen te stimuleren in hun taalontwikkeling.

Peuter-, kinderopvang en Buitenschoolse opvang

Bij de kinder- en peuteropvang wordt vooral veel samen gespeeld en plezier gemaakt en tegelijkertijd wordt er van alles geleerd zodat peuters een goede en fijne start kunnen maken op de basisschool.

Voor de schoolgaande kinderen biedt de buitenschoolse opvang  allerlei te gekke activiteiten na school en uiteraard ook tijdens studie- en vakantiedagen. Kinderdomein biedt veel gevarieerde, gave activiteiten op het vlak van creativiteit, sport en spel, wetenschap en techniek. Er wordt veel waarde gehecht aan mooi en divers speelgoed in een vertrouwde omgeving met persoonlijke aandacht.

U bent van harte welkom op onze open dag op zaterdag 24 maart van 10.00 uur tot 12.00 uur op de Ds Pasmastraat 2 in Overdinkel.

 

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid