Nieuws

Opendag JKL ben je er ook bij

Jongeren Karnaval Losser maakt zich klaar voor de Open Dag 2019. Op 3 februari opent de JKL weer haar deuren voor een fantastisch feest voor Losser en omstreken.

Anders als anders

Op zondag 3 februari zal vanaf 14.00 uur de jaarlijkse Open Dag van de JKL van start gaan. Een open dag die iets anders gaat dan de open dagen van andere carnavalsverenigingen. Omdat de JKL geen wagenbouwvereniging is, is er dus geen wagen te bekijken. In plaats daarvan ligt de focus deze middag meer op de carnavalsverenigingen en op een gezellig feest.

Voor jongeren van 16 tot 25 jaar

Tijdens deze middag zullen de hoogheden van de JKL – Jongerenprins Job en zijn Adjudanten Robbert & Thomas – vele hoogheden van verschillende verenigingen ontvangen. Door de contacten die de JKL door de jaren heen heeft ontwikkeld zullen hier naar verwachting ook verenigingen uit onder meer Oldenzaal en Borne zijn. Naast alle carnavalisten weten ook steeds meer ‘niet’carnavalisten de weg te vinden naar het loodsencomplex waar de open dag wordt gehouden. Dit is ook precies wat de JKL graag wil: Jongeren van 16 tot 25 jaar betrekken in de carnaval op een feestelijke en toegankelijke manier.

In de agenda

Iedereen die 3 februari ’s middags nog niks te doen heeft is dan ook van harte uitgenodigd om deze middag langs te komen. De loods zal weer compleet omgetoverd zijn tot feestpaleis en de DJ zal zorgen voor de muzikale omlijsting. De JKL heet iedereen graag van harte welkom aan De Pol 42 in losser vanaf 14.00 uur!

 

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid