Nieuws

Opperman Catering neemt Kentucky over

Per 1 april 2018 heeft Opperman Catering uit Overdinkel Kentucky attractieverhuur overgenomen. De vorige eigenaar, Hardy Hollander, is gestopt.

Overname

De totstandkoming ging niet op een alledaagse manier. ‘’Aanleiding was een carnavalsfeestje. Ik had attributen nodig voor een act en vroeg Hardy of hij deze had. Toen ik de attributen kwam ophalen gaf hij aan te willen stoppen met zijn bedrijf. Hier ben ik toen met hem over in gesprek gegaan en twee maanden later zaten we al om tafel om de details te bespreken. Eigenlijk is dit alles dus met toeval tot stand gekomen'', aldus Opperman.

Springkussens

Zelf begion Opperman vorig jaar al met het verhuren van springkussens, naast het catering- en partyverhuurbedrijf. Deze springkussens worden opgenomen in het bestaande assortiment van Kentucky.

Kentucky

Kentucky heeft nu 20 springkussen die Opperman allemaal overneemt. Ook de opslag in Losser wordt overgenomen. Buiten de springkussens verhuurt het bedrijf ook zeskampspelen, oud-Hollandse spelen en gezelschapsspellen

Eerste opdracht

De eerste grote opdracht was afgelopen vrijdag met de Koninsspelen. ‘’In Overdinkel en Enschede had ik verschillende springkussens en gezelschapspelen staan. Ook afgelopen Koningsdag had Kentucky verschillende springkussens op het Raedthuysplein, Kulturhus Overdinkel en Enschede staan'', zegt Opperman.

Back to school evenement

In samenwerking met Sportclub Overdinkel zal Kentucky een evenement organiseren voor schoolkinderen. Alle springkussens en spellen zullen dan worden uitgestald op Sportpark ’t Wilpelo. Dit evenement zal het laatste weekend van de schoolvakantie plaatsvinden.

afbeelding van Niels Bouwhuis

Door: Niels Bouwhuis

Niels Bouwhuis is 28 jaar en woonachtig in Losser. Begeleider Losserhof, carnavalist, toneelspeuler.