Nieuws

Oriëntatietraining Sociaal Ondernemen

Sociaal ondernemen is trending topic. Steeds meer ondernemers en starters realiseren zich dat het creëren van maatschappelijke impact van toegevoegde waarde is. Niet alleen voor de maatschappij, maar ook voor hun eigen bedrijf. Klanten en opdrachtgevers vragen hier steeds vaker naar bij het aangaan van samenwerkingen.

Wat is een sociale onderneming precies? Wanneer bent u sociaal ondernemer? Hoe kunt u op een ondernemende manier impact creëren? Wilt u weten wat sociaal ondernemen voor uw bedrijf kan betekenen? Of wilt u starten met een sociale onderneming en meer weten over dit thema? Dan is deze training iets voor u.

PROGRAMMA - Definitie van sociaal ondernemen - Praktijkvoorbeelden van sociale ondernemingen - Inclusieve arbeidsmarkt - Dienstverlening ROZ sociaal ondernemen

WERKWIJZE - De training wordt verzorgd door de accountmanagers sociaal ondernemen van het ROZ. Aan de hand van inspirerende praktijkvoorbeelden krijgt u inzicht in de betekenis van sociaal ondernemen. Er is volop ruimte voor de inbreng van ideeën voor het creëren van maatschappelijke impact vanuit de groep.

DOELGROEP - Ondernemers en starters die meer willen weten over sociaal ondernemerschap en benieuwd zijn of het iets voor hen is. Ook andere geïnteresseerden vanuit organisaties, gemeenten of maatschappelijke instellingen zijn van harte welkom. Weet u al wat sociaal ondernemen is en wilt u een sociale onderneming starten? Dan raden wij u aan de vervolgtraining 'Van idee naar sociale onderneming' te volgen.

Meer info en inschrijven kan via: https://trainingen.rozgroep.nl/orientatietraining-sociaal-ondernemen Deelname is gratis.

Wanneer 15 april | 19:00 uur - 21:30 uur

Gratis Entree

Locatie 't Lossershoes Raadhuisplein 1, 7581 AG Losser, 053-53 77 444, gemeente@losser.nl,www.losser.nl

afbeelding van Marion Poorthuis

Door: Marion Poorthuis