Nieuws

Prijzen winnen op de stand van Hallo Losser!

Hen en weer menu

Tijdens het Bruegheliaans festijn, dat plaatsvindt van donderdag 30 augustus tot en met zondag 2 september, kunt u net als voorgaande jaren weer u voorspelling van de eerste sneeuwvlokken in Losser invullen. Dit jaar kunt u een Hen en Weer menu winnen, waarbij u een culinaire rondgang door Losser kunt maken. In vier restaurants, waaronder Marktzicht, De Oude Apotheek en La Isola Bella wordt u middels een fijn gerecht en een heerlijk drankje verwend, terwijl het aperitief en het afzakkertje genuttigd kunnen worden bij Café ’t Raedhuys en Smit.

3 gangen menu van Mexicaan El Charro

De afgelopen jaren hadden we ook leuke foto-acties op de stand van Hallo Losser. Vorig jaar hadden we nog de scheve Martinustoren, waarmee veel mensen op de foto zijn gegaan. Dit jaar vragen we aan toeristen en Lossernaren om het onderwerp “verbinding” uit te beelden. We hebben diverse accessoires op de stand, maar roepen ook op om eigen attributen mee te nemen. Wat verbindt u met Losser of wat verbindt u met andere Lossenaren? De meest originele foto wordt beloond met een 3 gangen menu van El Charro.

afbeelding van Astrid Kuhlkamp

Door: Astrid Kuhlkamp

Hallo Losser! Als inwoner van Losser wil ik graag mijn steentje bijdragen aan maatschappelijke doelen en daarom ben ik vrijwilliger bij dit platform. Daarnaast heb ik het adviesbureau FoodMarketing4U voor de professionale foodsector.  Ik ben getrouwd en heb ik twee schoolgaande kinderen.