Nieuws

Reünie 90 jaar KPJ Losser

De Katholieke Plattelands Jongeren (KPJ) die is opgericht in 1928 bestaat dit jaar 90 jaar. Dit willen zij niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom wordt er een reünie georganiseerd voor (oud-)leden van de KPJ, JBB, JBTB en MBA. Hierbij is de partner ook uitgenodigd.

Wanneer:

  • De reünie zal plaatsvinden op zaterdag 27 oktober 2018 bij Café Heijdemann te Losser.
  • Om 20.00 uur (zaal open vanaf 19.30)
  • Voor de reünie wordt een bijdrage van €7,50 gevraagd. Voor dit bedrag krijgen de gasten een aantal consumpties, hapjes en een avond met livemuziek.

Graag opgeven

Voor deze avond is opgave noodzakelijk. Opgeven kan tot uiterlijk 21 september via: info@kpj-losser.nl of bij Laura Greftenhuis via 06 – 30 20 16 37. Dit onder vermelding van je naam en woonplaats. Na opgave ontvang je een bevestiging. Ook is er een speciale facebookpagina voor deze avond opgericht; 90 jaar KPJ Losser. Graag wil de KPJ nog één keer met alle (oud-) leden herinneringen ophalen en er een gezellige avond van maken.

Einde van Kpj in zicht

Er zit echter ook een keerzijde aan dit jubileum. Na 90 jaar lijkt het einde van de vereniging in zicht.  Al diverse jaren zoekt de KPJ nieuwe actieve leden, maar helaas zonder resultaat. Ook waren zij de organisatie achter de Sint Maarten optocht en het Paasvuur van Losser.  Mede door het afnemende ledental hebben zij de organisatie van Sint Maarten al over moeten dragen. Voor het Paasvuur Losser wordt nog een oplossing gezocht. Mocht men nog inbreng hebben voor de reünie dan kan contact worden opgenomen met de organisatie. Dit kan middels bovenstaande contactgegevens.

 

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid