Nieuws

Reuring op website/facebookpagina Hallo Losser

Veel commentaar op blog van Hallo Losser

Het team van Hallo Losser kon zich vandaag verheugen op veel belangstelling van de site en Facebookpagina. Dit naar aanleiding van een blog. Op het blog en de Facebookpagina is te lezen dat het huis van ons bestuurslid Rob Wegdam te koop wordt aangeboden.

Peter Langela plaatste voor Hallo Losser het blog over de woning die te koop staat. “Hallo Losser plaatst op verzoek van particulieren woningen die te koop staan in Losser. We hebben hier al eens een oproep voor gedaan op Hallo Losser en af en toe melden mensen hun te koop staande woning aan. En deze plaatsingen zijn overigens gratis”. Wij maken voor ambassadeurs van Hallo Losser geen uitzonderingen op de website. Dus ook een ambassadeur kan, net zoals iedere dorpsgenoot, zijn woning te koop aanbieden.

“Vandaag was dat de woning van bestuurslid Rob Wegdam” zegt bestuurslid en nieuwsredacteur Langela “en dat was aanleiding voor veel mensen om te reageren. Ik ben blij met al die reacties want eindelijk is er belangstelling voor het onderwerp. Het is wel opvallend dat die reacties komen nu een woning van een van onze bestuursleden wordt geplaatst”.

Volgens Peter Langela is bij de start in 2015 al eens geprobeerd om samen met de lokale makelaars het aanbod koopwoningen op Hallo Losser te krijgen. Dit is toen niet van de grond gekomen.Woningcorporatie Domijn heeft een koppeling met Hallo Losser laten maken om het woningaanbod in Losser in beeld te brengen. Daarnaast is er ook een link naar Funda met het totale aanbod koopwoningen in de gemeente.

“Te koop staande woningen die worden aangemeld plaatsen we nu als blog. Als we zien dat de belangstelling toeneemt gaan we er een apart onderdeel van maken op de website” legt Peter Langela uit.

Voor en door Lossernaren

Graag willen wij nogmaals uitleggen dat de site Hallo Losser voor alle inwoners van de gemeente Losser is en door alle inwoners van de gemeente Losser gemaakt kan worden. Zoals duidelijk is in de kop van de website bestaan er verschillende “vensters” met diverse onderwerpen. Deze vensters worden gevuld en bijgehouden door minstens 20 enthousiaste vrijwilligers. Dit met informatie of nieuwsfeiten.

Winkelen, wonen en werken

Onder het venster “wonen, winkelen en werken”  vindt u het woningaanbod van woningcorporatie Domijn in de voor de gemeente Losser (dit zijn huur -en koopwoningen). Ook staat hier een link naar de site van Funda met het aanbod in de gemeente Losser.

Oproep

Heeft u wat te melden voor de site, of wilt u een mening laten horen in de vorm van een blog dan bent u van harte welkom. Maar ook het melden van nieuws of evenementen maakt ons blij. Dit kan via: nieuws@hallolosser.nl

Een bekend spreekwoord is “de beste stuurlui staan aan wal” Blijf niet aan wal staan en kom het team versterken. Wordt een “penvriend” of ambassadeur voor een van de vensters.

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid