Nieuws

Sport- en spelmiddag groep 3 t/m 8 uit Losser ‘Choose’

Volley68 Losser organiseert op zaterdag 10 september a.s. van 13.00 - 15.00 uur, als start van het nieuwe sportseizoen, een spectaculaire sport- en spelmiddag ‘Choose’ in sporthal De Fakkel. Doelgroep zijn alle kinderen van het basisonderwijs uit de groepen 3 tot en met 8 uit Losser. Volley68 werkt hierbij samen met Losser Sport, de buurtsportcoaches van de gemeente Losser.

Choose

‘Choose’ staat voor een sportieve spelmiddag waarbij kinderen zelf mogen kiezen welke sport- en spelvormen ze willen gaan doen. Zo kan er worden gevolleybald, gevoetbald, freerunning en nog veel meer. De kinderen worden goed begeleid door vakleerkrachten en vrijwilligers. Doel van deze sportmiddag is om kinderen kennis te laten maken met verschillende sport- en spelvormen. Winnen is ondergeschikt deze middag, plezier in bewegen staat voorop!

Kosten deelname

De entree bedraagt € 2,50 p.p. inclusief een glaasje ranja. Opgeven kan op zaterdag 10 september bij de deur van Sporthal De Fakkel vanaf 13.00 uur.

Actief Betrokken Club

Volley68 is één van de Actief Betrokken Clubs uit Losser die zich naast het volleyballen ook maatschappelijk inzet voor de buurt. Volley68 werkt nauw samen met de buurtsportcoaches van de gemeente Losser om kinderen te stimuleren tot een actieve gezonde leefstijl, om zo overgewicht en bewegingsarmoede tegen te gaan.

Kijk voor meer informatie op Facebook: https://www.facebook.com/volleylosser/

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid