Nieuws

Stichting Man ontvangt cheque RABO Coöperatiefonds

Op zaterdagavond 26 mei was het dan zover, in het nog in de bouwfase zijnde gebouw van de stichting MAN werd een feestje gehouden voor de leden van de drie verenigingen van de stichting.

Ondanks dat er geen dakpannen op het gebouw komen, vond de stichting MAN het tijd voor pannenbier, de organisatie was in handen van leden van de drie verenigingen en al met al was het een zeer geslaagde avond.

Tevens was dit een mooie gelegenheid voor het RABO coöperatiefonds om hun cheque ter waarde van 10.000 euro aan te bieden. Het RABO coöperatiefonds steunt hiermee de stichting MAN met de nieuwbouw van het open clubhuis.

De voorzitter van de stichting MAN, Hans Notkamp, nam het woord om de leden welkom te heten en een aantal vrijwilligers met name te bedanken voor hun geweldige inzet. Hans maakte meteen van de gelegenheid gebruik om de aanwezige leden aan te sporen om zich op te geven voor de werkzaamheden die er aan zitten te komen. Vele werkzaamheden worden uitgevoerd door de leden van IJsclub Losser, Iphitos en Judo Losser en zo worden de kosten zo laag mogelijk gehouden.

Daaropvolgend werd door Leon ter Huerne, MT lid RABO bank Twente Oost en Hans Luijerink, lid van de ledenraad van de RABO bank Twente Oost de cheque namens het RABO coöperatiefonds overhandigd. Voor het daadwerkelijk overhandigen werd door Leon benadrukt hoe belangrijk het voor de Losserse bevolking is dat er in Losser vele verenigingen zijn en dat het RABO coöperatiefonds daar haar steentje aan bij kan dragen, zoals nu in de vorm van een financiële bijdrage.

afbeelding van Peter Langela

Door: Peter Langela

Peter Langela (1962) is nieuwsredacteur en bestuurslid van Hallo Losser en van RTV-Losser. Hij is ondernemer en werkt daarnaast als start-up coach voor Universiteit van Twente, Novel-T en imec. istart. nl. Peter is actief op Twitter, Instagram en LinkedIn.