Nieuws

Streetdance bij AGVL

AGVL heeft verschillende groepen voor Streetdance en nodigt iedereen die kennis wil maken met deze dansvorm uit om eens mee te doen.

Op maandagmiddag dansen er 3 dansgroepen in gymzaal de Havezate, onder leiding van Marjolein Harms. In de eerste groep dansen de jongste kinderen: van 5, 6 en 7 jaar. Daarna komt er een groep 8/9 jarigen, en tot slot nog een groep van 10 jaar tot 12/13 jaar.

Als de kinderen eenmaal op het voortgezet onderwijs zitten, gaan ze over naar de dansgroep op de donderdag in het Kunst en Strijd gebouw. Deze les wordt gegeven door Nada van der Putte.

"Je hoeft geen danstalent te zijn om aan onze lessen mee te doen. Plezier en een goede inzet zijn belangrijk" zegt Aniek Ellenbroek. "AGVL streeft er naar om gymnastiek en dans te bieden voor iedereen die dit leuk vindt, dus talent of gewoon iemand die het leuk vindt om te dansen? Iedereen is welkom."

Voor de talenten is er een speciale selectiegroep, deze wordt ook door Nada gegeven op de donderdag.

Kijk voor het actuele lesrooster op www.agvl.nl. Belangstellenden kunnen een keer komen kijken en kunnen gratis drie keer mee doen.

afbeelding van Peter Langela

Door: Peter Langela

Peter Langela (1962) is nieuwsredacteur en bestuurslid van Hallo Losser en van RTV-Losser. Hij is ondernemer en werkt daarnaast als start-up coach voor Universiteit van Twente, Novel-T en imec. istart. nl. Peter is actief op Twitter, Instagram en LinkedIn.