Nieuws

Studentbezorgd

Begin dit jaar zijn twee lokale, jonge ondernemers uit de gemeente Losser begonnen met het initiatief Studentbezorgd.nl.

Particuliere vraag en aanbod

Studentbezorgd.nl is opgericht om particuliere vraag en aanbod te koppelen. Door o.a. de vergrijzing neemt de vraag naar thuiszorg blijvend toe, terwijl hier juist op wordt bezuinigd door de overheid. Veel ouderen hebben baat bij thuishulp en voor dit probleem bieden de jonge ondernemers een makkelijke, voordelige, persoonlijke en maatschappelijke oplossing namelijk Studentbezorgd.nl.

Naast ouderen zijn er natuurlijk ook veel andere particulieren die met een hulpvraag zitten en op zoek zijn naar bijvoorbeeld een huishoudelijke hulp, een schoonmaakster, een tuinhulp, een computerhulp, een huiswerkbegeleider of een bijlesdocent. Daartegenover staat dat veel studenten juist op zoek zijn naar een bijbaan om bijvoorbeeld de studie te kunnen bekostigen.

Particuliere vraag en aanbod

Studentbezorgd.nl zorgt ervoor dat de vraag en aanbod samen wordt gebracht. Zo heeft de student een bijbaan en heeft de particulier een voordelige hulp aan huis.Kunt u wel een extra handje gebruiken ongeacht de klus? Twijfel dan niet en neem vandaag nog contact op met Studentbezorgd.nl, vervolgens wordt er een geschikte student geregeld die persoonlijk bij u thuis komt.

 

web: www.studentbezorgd.nl mail: info@studentbezorgd.nl telefoon: 06-81184546

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid