Nieuws

Tweede editie Münster Abschlussparty

Net als afgelopen jaar organiseren CV. De Martini Kerlkes op rosenmontag weer de Münster Abslussparty. Vorig jaar bleek dit feest een succes te zijn.

Drie dolle dagen

De Martini Kerlkes houden elk carnavalsjaar, tijdens de drie dolle dagen, zaterdagavond en maandagavond een gekostumeerd bal. De laatste jaren had de maandagavond het moeilijk. Tot vorig jaar. Een aantal (oud) Martini Wichter besloten de schouders er onder te zetten en het anders te doen, en met succes.

Münsterlijk paradijs

Na de succesvolle eerste editie, is het maandag 4 maart tijd voor de tweede editie. Met optredens van Die Zwei Bruder, DJ Jan Smit en Lossers trots Triple Nix, belooft het weer een fantastische avond te worden vol carnavalskrakers. Ook wordt Grand Café Smit weer omgetoverd tot een ‘’Münster paradijs’’ met de alom bekende witte, rode en gele vlaggetjes en ballonnen.

Gratis entree

‘’De entree deze avond is gratis, want carnaval is een feest voor iedereen. We proberen ons feest zo goed mogelijk te promoten via de sociale media. Met verschillende winacties en ook alle info wordt via deze kanalen bekend gemaakt. Ook zijn wij erg blij met de sponsoring van de Bakkers van Alink. Afgelopen jaar verzorgden zij de heerlijke Münsterabsluss soes, dit jaar wordt het een warme hap aan het eind van de avond", aldus de organisatie.

Martini's Saturdaynight party

Nu de maandagavond in een nieuw jasje is gestoken, kan de zaterdagavond natuurlijk niet achterblijven. Zaterdag 2 maart wordt de Martini's Saturdaynight Party gereorganiseerd. Met een tribute to the boy- and girlbands en muzikale ondersteuning van Dj Marlon. Wat die tribute inhoudt, blijft nog een verassing tot de avond zelf.

afbeelding van Niels Bouwhuis

Door: Niels Bouwhuis

Niels Bouwhuis is 28 jaar en woonachtig in Losser. Begeleider Losserhof, carnavalist, toneelspeuler.