Nieuws

Twentse Toppers bij Zorggroep Sint Maarten

Het was maandag 1 april dat ze er waren. En dat was beslist geen grap. De Twentse Toppers gaven een weergaloze show bij de bewoners van Sint Maarten in Losser. 

Voorheen werden dit soort evenementen georganiseerd door het Rode Kruis. Sinds 1 januari is het Rode Kruis op dit terrein niet meer actief in Losser. De vrijwilligers zijn echter gebleven en blijven deze middagen helpenonder de vlag van de activiteiten begeleiders bij de Zorggroep Sint Maarten.

Oude metalen

Zoals wellicht bekend, is Ferdie de Boer gestopt met het inzamelen van oude metalen. Hij heeft echter nog een financiële buffer waaruit dergelijke bijeenkomsten als deze betaald kunnen worden. Ferdie en zijn echtgenoten Tiny werden nog eens hartelijk bedankt voor hun bijdrage aan het geheel door de activiteiten begeleider van Sint Maarten, Erwin van der Woning.

Ferdie de Boer

“Ik heb gelukkig nog een potje met geld, overgehouden van de oude metaleninzameling, om dit soort activiteiten voor de bewoners van Sint Maarten in Losser te bekostigen. En zolang dat nog mogelijk is zullen wij, mijn vrouw Tiny en ik, dat blijven doen. Ook bekostigen we nog wat andere goede doelen. Maar ja een keer houdt het op. Voor deze feestelijke middag bekostigen wij het optreden van de Twentse Topper en alle versnaperingen zoals de drankjes, het gebak en de poffertjes van Merel Events.”

Twentse Toppers

De Twentse Toppers zorgden voor een prachtige middag met heel veel bekende liedjes voor de doelgroep. Deze formatie uit Goor is geen onbekende in de artiestenwereld. Het dak ging er af in de Vicaryzaal.

 

afbeelding van Sietse Smit

Door: Sietse Smit

Redacteur, schrijver en regisseur.