Nieuws

Vanavond opening nieuwe Go Beauty

Jessica Huitink, eigenaresse van Go Beauty, vertelt aan Hallo Losser waarom ze naar het voormalig pand van Tuunte op de Brink zijn verhuisd.

“Wij hebben op onze nieuwe locatie de Brink 36 een grotere winkel omdat wij uit onze oude winkel zijn gegroeid .

De nieuwe winkel heeft meerdere salons voor spraytan, wimperextensions, gezichtsbehandelingen, huidverbetering, massages, permanente make-up, henna brows etc. Hier kunnen wij nu dubbel op plannen.

Ons team bestaat uit schoonheidsspecialistes die allemaal hun specialiteiten hebben en een verkoopster met diverse certificaten voor speciale behandelingen. Verder hebben wij aan ons assortiment kleding, accessoires en  schoenen toegevoegd van o.a. My Jewellery en Ambika.

Wij hebben onze opening op vrijdag avond 9 juni van 18.00 tot 21.00 uur. Iedereen uitgenodigd voor een hapje en een drankje. De zaterdag 10 juni zijn wij van 09.30 tot 17.00 geopend”.

afbeelding van Astrid Kuhlkamp

Door: Astrid Kuhlkamp

Hallo Losser! Als inwoner van Losser wil ik graag mijn steentje bijdragen aan maatschappelijke doelen en daarom ben ik vrijwilliger bij dit platform. Daarnaast heb ik het adviesbureau FoodMarketing4U voor de professionale foodsector.  Ik ben getrouwd en heb ik twee schoolgaande kinderen.