Nieuws

Verborgen bedrijfspand in Overdinkel

In het buitengebied van Losser zijn som verrassende bedrijfslocaties te vinden. Aan de Goormatenweg in Overdinkel staat een fraai bedrijfspand te huur.

Het pand ligt nogal een eind van de Goormatenweg op het terrein van Bouwburo Olde Meierink. Eigenaar Henk Olde Meierink geeft aan dat de bedrijfsaccomodatie onlangs beschikbaar is gekomen voor verhuur. 

"Door de ligging geeft deze locatie veel privacy" legt Olde Meierink uit "het is een bedrijfspand dat zeer geschikt is voor kantoorruimte, atelier, studio, webshop, workshop  of cursuslocatie". De wat afgelegen locatie is volgens de ondernemer uit Overdinkel geen bezwaar. "De Goormatenweg is vanuit Enschede, Gronau en Losser zeer goed te bereiken en parkeren is hier geen probleem".

Met een drone is de ligging van het pand in het buitengebied fraai in beeld gebracht:

Interieur.

Binnen treffen we 4 kantoorruimtes aan van in totaal ca. 145 m2. De kantoren hebben verschillende afmetingen (24 m2, 8m2, 37m2  en 28 m2). Daarnaast is er een entree en een toiletgroep. Ook is er een magazijn van 23m2 dat ook toegankelijk is van buiten.

De toekomstige huurders kunnen ook beschikken over internet, een 400 volt aansluiting en 8 parkeerplaatsen met optioneel nog eens 25 parkeerplaatsen.

Belangstellenden kunnen telefonisch contact opnemen met Henk Olde Meierink via 053 536 1413 of per e-mail via bouwburo@oldemeierink.nl.

Verborgen bedrijfspand in Overdinkel

Verborgen bedrijfspand in Overdinkel

 

afbeelding van Peter Langela

Door: Peter Langela

Peter Langela (1962) is nieuwsredacteur en bestuurslid van Hallo Losser en van RTV-Losser. Hij is ondernemer en werkt daarnaast als start-up coach voor Universiteit van Twente, Novel-T en imec. istart. nl. Peter is actief op Twitter, Instagram en LinkedIn.