Nieuws

Verkoop galakaarten Bosdûvelkes

9 januari verkoop galakaarten Bosdûvelkes

Hoog cabaret gehalte

Op woensdag 9 januari 2019 is de vrije verkoop van de toegangskaarten voor de Lutter Gala. De galacommissie van De Bosdûvelkes legt de laatste hand aan het programma waarin nieuwe gezichten en optredens. De gala’s van De Bosdûvelkes worden tot ver in de omtrek geroemd om de humor, hoog cabaret gehalte en alles van eigen bodem. De galavoorstellingen van De Bosdûvelkes vinden plaats: zaterdag 19 januari, zondagmiddag 20 januari matinee aanvang 14:30 uur, vrijdag 25 januari en het slotgala op zaterdag 26 januari met uitreiking van de Orde van Verdienste. Het programma start op de avonden om 19.30 uur.

Streepje voor

Begunstigers hebben een streepje voor. Bent u nog geen begunstiger en wilt u dit toch worden, neem dan contact op met het secretariaat, via Leonie Pongers: per mail secretariaat@bosduvelkes.nl 

Vrije verkoop

De vrije verkoop van de resterende kaarten (à 15.00 euro) vindt plaats op woensdag 9 januari 2019 om 19.30 uur in café/zalencentrum De Vereeniging, zaal open vanaf 18.30 uur. Bij binnenkomst krijgt u een volgnummer en dient u aan te geven hoeveel kaarten u wenst te kopen. Per persoon kunnen er maximaal 8 kaarten worden gekocht.

 

afbeelding van Marion Poorthuis

Door: Marion Poorthuis