Nieuws

Vernielingen aangericht in leegstaande school

Vandalen hebben vernielingen aangericht in een leegstaande school aan de Hogeweg in Losser.

"Vandaag kregen we een melding dat er vier jongens in de leegstaande school aan de Hogeweg rond liepen" meldt de politie van Losser. Bij nader onderzoek bleken er diverse vernielingen in de school te zijn gepleegd. Het gaat om het pand waar de voormalige basischool KBS De Verrekijker gevestigd was. 

"De jongens die in de leegstaande school rondliepen hebben niets met deze vernielingen te maken" laat de politie weten, "hun aandeel is na een gesprek met ons duidelijk geworden". De politie is nu op zoek naar wat oudere knapen die de vernielingen hebben gepleegd. Volgens de politie worden een aantal namen genoemd en zijn deze in onderzoek.

Stoer.

"Het is altijd beter om jezelf te melden, dus wij hopen dan ook dat deze knapen zichzelf komen melden" benadrukt de Losserse politie. "Want als je zo stoer bent om iets te vernielen, wees dan ook stoer genoeg om je te melden".

Getuigen.

De politie is op zoek naar iemand die iets weet van deze vernielingen. Getuigen kunnen zich melden via telefoonnummer via 0900-8844 of anoniem via nummer 0800-7000.

Vernielingen aangericht in leegstaande school

afbeelding van Peter Langela

Door: Peter Langela

Peter Langela (1962) is nieuwsredacteur en bestuurslid van Hallo Losser en van RTV-Losser. Hij is ondernemer en werkt daarnaast als start-up coach voor Universiteit van Twente, Novel-T en imec. istart. nl. Peter is actief op Twitter, Instagram en LinkedIn.