Nieuws

Ververstraat Overdinkel is Straat van de Week

De laatste winnende Straat van de Week is de Ververstraat geworden. De actie is opgezet door Plus Bellers in Overdinkel.

De winnaar van de vierde straatprijs in Overdinkel is de familie Morshuis die daarmee één minuut gratis mogen winkelen bij de Plus in Overdinkel. De rest van de straat werd getracteerd op appeltaart met slagroom.

Er werd een gezellig feest van gemaakt waarbij DJ Marlon voor muziek zorgde.  RTV-Losser was met een camera team aanwezig om opnamen te maken en dat was voor sommige aanwezigen "wel wat spannend en onwennig". De opnamen zijn deze week te zien op RTV-Losser.

De winnaars van de actie waren blij verrast en ze dachten dat het een vergissing moest zijn. Maar wat bleen: de dochter had het bonnetje bij Plus Bellers in de ton had gedaan.

afbeelding van Peter Langela

Door: Peter Langela

Peter Langela (1962) is nieuwsredacteur en bestuurslid van Hallo Losser en van RTV-Losser. Hij is ondernemer en werkt daarnaast als start-up coach voor Universiteit van Twente, Novel-T en imec. istart. nl. Peter is actief op Twitter, Instagram en LinkedIn.