Nieuws

Vorstenbal CV Martini Kerlkes

De nieuwe hoogheid van de Martini Kerlkes zal zich zaterdag 1 december rond 22.00 uur presenteren tijdens het Vorstenbal.

Afscheid

Maar eerst wordt er op gepaste wijze afscheid genomen van oud vorst Olav en adjudanten Bob en Niels. Dit spektakel zal in handen zijn van de Technische Commissie van de Martini Kerlkes. Deze commissie zal er zoals altijd voor zorgen dat de nieuwe hoogheid spectaculair ten tonele verschijnt. Aanvang van deze avond is om 20.30 uur.

Residentie

De muziek wordt verzorgd door DJ Patrick en Hofkapel van de Martini Kerlkes 'De Anklojers'. Tevens zullen de mini Martini Wichter en de Martini Wichter hun nieuwe dans aan het publiek tonen. Dit alles gebeurt allemaal in de residentie Grand Café – Restaurant Smit.

Frühshoppen

Een dag later, zondag 2 december, staat om 13.00 uur het traditionele Frühshoppen op het programma bij Grand Café – Restaurant Smit. Tijdens het Frühshoppen zal de nieuwe hoogheid samen met zijn adjudant verschillende familieleden vrienden bekenden en leden opnemen in zijn hofhouding. Ook zal hij de lichtbak met daarop zijn naam ontsteken welke aan de gevel van de residentie Grand Café – Restaurant Smit hangt. Ook is er deze middag gezorgd voor een leuk programma voor de kinderen.

Al met al beloofd het een gezellig weekend te worden voor jong en oud.

afbeelding van Niels Bouwhuis

Door: Niels Bouwhuis

Niels Bouwhuis is 28 jaar en woonachtig in Losser. Begeleider Losserhof, carnavalist, toneelspeuler.