Nieuws

VVV- Losser als eerste in Kulturhus

Donderdag 12 januari zat de verhuizing voor de VVV er al op. Als eerste organisatie betrok de VVV hun mooie plek. Elke Roolvink, de directeur, is er blij mee: “Het is een prachtige plek. We zitten voor in het kulturhus. Dus zeer centraal. We vallen gelijk op en zijn op de plek waar reuring is.”

20 vrijwilligers in Losser

In Losser werken 20 vrijwilligers. Zij zorgen dat de winkel blijft draaien. Eén van die vrijwilligers is Frans Maathuis. Hij al ruim 10 jaar vrijwilliger en is elke vrijdag en soms zaterdags aan te treffen bij de VVV in het kulturhus.

Assortiment

Het assortiment is zeer divers. De VVV wijst je niet enkel de weg meer. Ze bieden cadeaubonnen, streekprodukten, souvenirs en arrangementen aan. Natuurlijk ook fiets- en wandelroutes. Nu is de VVV-Losser ook elke zaterdag van 10.00 tot 13.00 voor het publiek bereikbaar.

Bibliotheek

Ook andere organisaties zoals de bibliotheek en de Historische Kring Losser zijn druk bezig om hun spullen over te brengen naar het kulturhus. Het mooie sculptuur uit de bibliotheek, Dik Trom achterste voren op een ezel, is al op de nieuwe bestemming.

 

afbeelding van Sietse Smit

Door: Sietse Smit

Redacteur, schrijver en regisseur.