Nieuws

Wie wil jij ontmoeten in Losser?

Op 4 december om vier uur ’s middags wordt bij het Kultushus Losser aan het Raadhuisplein 1 door Hester Maij – gedeputeerde voor de portefeuille Landbouw, Natuurlijk en Cultuur, een Social Sofa uitgereikt aan Ans Dijkhuis, directeur Bibliotheek Losser. De Bibliotheek Losser is de provinciale winnaar van een landelijke innovatiewedstrijd onder alle Bibliotheken in Nederland.

Ontmoeten en verbinden in Losser

De Bibliotheek Losser heeft de Social Sofa gewonnen met het project ‘Ontmoeting & Verbinding’ in Losser’. Met de komst van het nieuwe Kulturhus in 2018, gaat de Bibliotheek Losser nog intensiever samenwerken met verschillende partijen binnen de gemeente, zoals de GGD, CJG, Aveleijn en het muziekonderwijs. Door deze intensieve samenwerking neemt de Bibliotheek een nog nadrukkelijker plek in binnen de samenleving van de gemeente Losser. Ze vormt als het ware de ruggengraat in deze samenwerking. De Social Sofa staat symbool voor ontmoeten en verbinding; een bank van én voor iedereen. Net als de Bibliotheek.  

Wie wil jij ontmoeten?

Ontmoeten staat centraal in de Bibliotheek. Maar ook daarbuiten. Ook na de onthulling van de Social Sofa, willen we de verbinding en het ontmoeten in de gemeente blijven stimuleren. Daarom roepen we alle inwoners van Losser op om te antwoorden op de vraag: ‘Wie wil jij ontmoeten op de Social Sofa?’. Heb jij altijd al de burgemeester van Losser persoonlijk willen ontmoeten, wil je eens bijpraten met een oud klasgenootje of is er iemand anders die je graag eens wilt ontmoeten? Laat het ons weten door een mailtje te sturen naar jacinta.kocx@bibliotheeklosser.nl  en wie weet ontmoet jij deze persoon binnenkort!    

 

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid