Nieuws

Winnaar sneeuwvoorspelling Hallo Losser

Hallo Losser heeft een ludieke wedstrijd uitgeschreven. Tijdens het Breughel konden de bezoekers van de Hallo Losser stand een formulier in leveren met daarop de datum en het uur van voorspelling wanneer in de gemeente Losser de eerste sneeuw zou vallen tussen 1 september 2016 en 1 mei 2017. Maar liefst 264 bezoekers maakten gebruik van deze gratis wedstrijd.

Johan Effing

Onze deskundige en in Twente wereldberoemde weerman Johan Effing was het hoofd van de jury. De eerste sneeuw viel al vroeg dit jaar. De datum was 8 november en de tijd was 22.55 uur. Dit tijdstip is het dichts benaderd door Ron Hanterink. De prijs, een heen en weer menu, werd door Johan Effing aan hem en zijn echtgenote Christel Overhandigd.

Tijdens de overhandiging werd er al gauw over het weer gesproken. Hoe kan het ook anders als Johan Effing deel uit maakt van het gezelschap. Johan zei dat de sneeuw inderdaad vroeg was en dat er over het algemeen de meeste sneeuw in de wintermaanden december, januari of februari te verwachten was.

8 november jarig

Ron Hantering, die nu zijn 58e winter mee maakt, kan zich herinneren dat het toch relatief vaak gesneeuwd heeft op 8 november, dat is namelijk de dag dat hij jarig is. Dit was dan ook de reden dat hij voor deze dag gekozen had. Hallo Losser feliciteert Ron en wenst hem veel plezier met het heen en weer menu samen met Christel.

 

afbeelding van Sietse Smit

Door: Sietse Smit

Redacteur, schrijver en regisseur.