Nieuws

Winnaar sneeuwvoorspelling wint Hen en Weer menu

Tijdens het jaarlijkse Bruegheliaans Festijn heeft Hallo Losser in haar stand al een paar jaar een vast onderdeel. U mag, in hartje zomer, voorspellen wanneer de eerste sneeuw in Losser gaat vallen.

Op dinsdagavond 20 november kregen we al diverse meldingen van mensen dat de eerste sneeuw was gevallen. Weerman Johan Effing, tevens teamlid bij Hallo Losser, heeft als officieel tijdstip 18.15 uur bepaald. De gelukkige winnares is Annet Elsjan. Zij krijgt, namens de deelnemende horeca-ondernemers, een Hen en Weer menu in Losser voor 2 personen. Hallo Losser wenst haar een leuke en smakelijke avond!

Het Hen en Weer menu vormt een culinaire rondgang door Losser. Voor € 60,- bezoekt u een vijftal mooie horecabedrijven in Losser. In 3 restaurants (Marktzicht, Oude Apotheek en La Isola Bella) wordt u middels een fijn gerecht en een heerlijk drankje verwend, terwijl het aperitief en het afzakkertje genuttigd kunnen worden bij café het Raedhuys of Smit. Uit eigen ervaring, met diverse groepjes, kan ik zeggen dat het erg leuk is om op deze manier een rondgang langs de Losserse horeca te maken.

Kortom een geweldige avond uit in hartje Losser voor groepen en individuen. Het verkoopadres rouleert tussen de deelnemende horeca en wordt momenteel verzorgd door Restaurant de Oude Apotheek. U kunt Hen en Weer reserveren van woensdag t/m zondag, aanvang tussen 16:30 en 19:00 uur.

Op de foto v.l.n.r. Henri Schuit (HL), Desiree Kok (Oude Apotheek), Annet Elsjan (winnares), Johan Effing (HL).

afbeelding van Astrid Kuhlkamp

Door: Astrid Kuhlkamp

Hallo Losser! Als inwoner van Losser wil ik graag mijn steentje bijdragen aan maatschappelijke doelen en daarom ben ik vrijwilliger bij dit platform. Daarnaast heb ik het adviesbureau FoodMarketing4U voor de professionale foodsector.  Ik ben getrouwd en heb ik twee schoolgaande kinderen.