Nieuws

Zesde editie Oldtimer Show Losser in teken Hanomag

Op vaderdag, zondag 17 juni aanstaande, is er al weer 6e editie van Oldtimershow Losser bij Steenfabriek 'De Werklust' aan de Oldenzaalsestraat in Losser.

De festivallocatie is goed voor maar liefst 30.000 m2 Oldtimerplezier. Het moet een mooie dag worden met ouderwets vermaak. Vele historische oldtimers van alle soorten zullen de revue passeren op deze dag. Er zijn meer dan 100 tractoren van diverse merken en maten, auto's, vrachtwagens, motorfietsen, bromfietsen en stationaire motoren te bewonderen.

Hanomag

Als speciaal thema staat dit jaar het merk HANOMAG centraal. Op het themaveld is te zien hoe dit merk door de jaren heen is gegroeid tot wat het nu is. Vele tractoren, machines en werktuigen van dit merk zijn te zien op het speciaal ingerichte themaveld.

Voor de liefhebber is er een verrassende markt met miniaturen, onderdelen en lectuur. Naast de vele oldtimers is er ook veel nostalgisch vermaak zoals oude ambachten, tot leven verwekte personages uit het verleden, herkenbare producten uit vervlogen tijden en nog veel meer. 

Kinderen

Ook kinderen zijn van harte welkom: "Speciaal voor onze jonge fans is er een kidsclub met ballonnenclown Carlo, Springkussen, een mini-kinderboerderij, schminken en nog veel meer" aldus de organisatie. "Uiteraard is er voor iedereen een gezellig horecaplein met een gezellig terras en entertainment.  Kortom : een dagje uit voor het hele gezin."

De entree voor volwassenen bedraagt € 5,- en kinderen mogen gratis naar binnen,

Oproep.

"Bent u in het bezit van een historisch voertuig of machine die 35 jaar of ouder is, meldt u zich dan aan voor onze Oldtimershow" roept de organisatie op. "We zijn daarnaast op zoek naar zoveel mogelijk soorten en types van alle bouwjaren van het merk Hanomag dat in 2018 centraal staat. Alle oldtimers zijn uiteraard van harte welkom"

Het aanmeldingsformulier en verdere informatie vindt u op de website: www.oldtimershowlosser.nl -  aanmelden is mogelijk tot 10 juni 2018.


 

afbeelding van Peter Langela

Door: Peter Langela

Peter Langela (1962) is nieuwsredacteur en bestuurslid van Hallo Losser en van RTV-Losser. Hij is ondernemer en werkt daarnaast voor  als start-up coach voor Novel-T en EIT Digital. Peter is actief op Twitter, Instagram en LinkedIn.