Nieuws

Zomer activiteiten kalender Losser

Geen activiteit of evenement meer missen? Dat komt helemaal goed, want de nieuwe zomerkalender is uit! 

Zoveel leuke activiteiten

‘Er zijn zoveel leuke kinderactiviteiten en fiets- en wandeltochten, waar sommige mensen geen weet van hebben’, aldus Elke Roolvink (manager VVV de Lutte-Losser). ‘Ik noem schatgraven in het Lutterzand, de GPS tocht Speuren naar Sporen in Losser, muzikale optredens in ons eigen Openluchttheater, de Smokkelfietstocht Overdinkel. Zomaar een greep van wat de gemeente Losser allemaal te bieden heeft deze zomermaanden.’ ‘Leuk voor inwoners van de gemeente Losser, maar uiteraard ook voor de bezoeker en toerist’, aldus Mariola Dieperink namens het CML.

De VVV heeft samen met CML deze zomerkalender ontwikkeld, om de toerist nog beter van dienst te zijn en de Losserse evenementen en activiteiten meer onder de aandacht te brengen. Losser heeft zoveel te bieden.

Altied wat te doan

Het eerste exemplaar is dinsdag 3 juli aan wethouder Harry Nijhuis uitgereikt. Aangezien hij toerisme & recreatie in zijn portefeuille heeft. Een heel mooi initiatief van samenwerking tussen de VVV en CML én de zomerkalender gaat over de hele gemeente Losser. ‘In de gemeente Losser is altied wat te doan’, aldus de nieuwe wethouder en voormalig streektaalconsulent.

De zomerkalender wordt verspreid in de regio, middels verspreiding van de VVV (bij accommodaties/evenementen etc.) en bijgevoegd in de Nieuwe Dinkellander. Daarnaast wordt de krant online gepresenteerd via meerdere kanalen zoals o.a. www.hallolosser.nl en www.vvvdeluttelosser.nl . De zomerkalender gratis af te halen bij de vestigingen van de VVV in de gemeente Losser.

 

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid