Nieuws

Zomerbingo

Het is zomer! Zonnige muziek op de radio en veel buurtgenoten die op vakantie zijn. Een goed moment om elkaar op te zoeken en wat leuks te doen met de mensen die thuis blijven.

Zomerbingo

Albert Heijn Losser en Zorggroep Sint Maarten nodigen iedereen in de buurt uit voor de zomerbingo op 14 augustus 2018 om 19:30 uur bij de Zorggroep Sint Maarten aan de Vicarystraat 1 te Losser. Het belooft niet alleen een gezellig samenzijn te worden, er zijn ook mooie prijzen te winnen zoals vrijkaartjes voor uitjes in de buurt. Deelname is gratis en Albert Heijn zorgt voor lekkere hapjes en drankjes.

Iets voor elkaar betekenen

De zomerbingo is een initiatief van Albert Heijn Losser in samenwerking met de Zorggroep Sint Maarten en heeft als doel mensen uit de buurt dichter bij elkaar te brengen. Supermarktmanager Gerard Spijker van Albert Heijn Losser “Albert Heijn wil mensen in de buurt een plek bieden waar zij elkaar kunnen ontmoeten en iets voor elkaar kunnen betekenen. De zomerperiode is voor veel mensen de mooiste tijd van het jaar, anderen kunnen wel wat gezelschap gebruiken. Ik vind het ontzettend leuk om op deze manier te kunnen bijdragen”.

Aanmelden kan tot en met vrijdag 10 augustus bij de servicebalie van Albert Heijn Losser of telefonisch via 053-5363870.

Er is een beperkt aantal plaatsten beschikbaar, dus wees er op tijd bij.

 

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid