Nieuws

Zomerspelweek De Muchte en Het Trefpunt

Ook dit jaar organiseert stichting Cluster weer een vakantieweek voor kinderen van 5 tot en met 12 jaar uit de gemeente Losser. Dit jaar draait de hele week rond het Thema: de Tijdmachine van professor van der Sandt tot Bult.

De tijdmachine van Professor van der Sandt tot Buldt Een tijdmachine die kinderen heel ver weg kan sturen, bijvoorbeeld naar het jaar 2050 of juist terug in de tijd naar de prehistorie. Ineens ben je in Egypte in de Middeleeuwen. Kinderen kunnen zelfs in allerlei werelddelen terechtkomen waar ze nog nooit geweest zijn. Soms is de tijdmachine van slag en dan is het ineens avond terwijl het nog maar ochtend is. Met de tijdmachine kun je de gekste, leukste en engste dingen beleven. Je weet maar nooit waar je nu weer terechtkomt. Gelukkig is professor van der Sandt tot Buldt in de buurt om de kinderen te helpen als de tijdmachine van slag is. Hierbij heeft hij natuurlijk hulp nodig. Hulp van alle kinderen die meegaan met de zomerspelweek.

De spelweek wordt gehouden van 13 tot en met 17 juli 2015. Kinderen die het leuk lijkt om deze spannende week mee te maken moeten zich snel opgeven. Alle scholen in de gemeente Losser hebben de folder van de zomerspelweek per mail gekregen en sturen deze door naar de ouders van de kinderen waarvan ze het mailadres hebben.

Het aanmeldingsformulier dient volledig ingevuld ingeleverd te worden bij de Muchte, Vlasakker 2, te Losser of bij het Trefpunt, (voormalige bibliotheek Prins Hendrikstraat 4, te Overdinkel. In de hal van beide lokaties staan hiervoor inleverbussen klaar.

Opgeven kan in de week van 15 tot en met 19 juni 2015. Uiterlijk 25 Juni krijgen de deelnemers schriftelijk bericht thuis of ze mee kunnen met deze spannende spelweek.

De kosten bedragen € 25,00 per kind voor de hele week.

Mocht u geen folder hebben ontvangen of bent u hem kwijt geraakt, kom dan gerust naar de Muchte of het Trefpunt (voormalige bibliotheek) om er een op te halen.

De zomerspelweek wordt mede mogelijk gemaakt door tal van sponsoren. Zonder hen zou deze week niet gehouden kunnen worden

Tot slot: op woensdag 16 juli presenteren wij ons op het plein voor het gemeentehuis.
Vanaf 15.00 uur bent u van harte welkom om te komen kijken wat de tijdmachine voor u in petto heeft.

afbeelding van Jack Scholtens

Door: Jack Scholtens

Jack Scholtens is werkzaam in verzorgingshuis Maartens-Stede in Losser en is bestuurslid van de Historische Kring Losser.