Sociale Kaart

AB hulp Twente

hier kun je zoeken naar organisaties voor ondersteuning bij werk en inkomen, jeugd en gezin of zorg en welzijn

AB hulp Twente
AB hulp Twente biedt begeleiding aan mensen die in het dagelijks leven ondersteuning behoeven door een handicap of beperking.
Wat biedt deze organisatie u?
AB hulp Twente biedt begeleiding aan mensen die in het dagelijks leven ondersteuning behoeven door een handicap of beperking.De hulp en begeleiding vindt plaats daar waar het nodig is, individueel thuis of op het werk.Naast thuisbegeleiding biedt AB hulp Twente ook "Dagbesteding". De begeleiding zorgt dat de activiteiten aansluiten bij de hulpvraag, interesses en mogelijkheden van de cliënten. Daarnaast is de begeleiding gericht cliënten in contact te brengen met anderen, contacten te onderhouden, deel te nemen aan de maatschappij en/of de mantelzorger te ontlasten.
Wordt de zorg vergoed?
AB hulp Twente biedt ambulante begeleiding op basis van een indicatie “Wet Maatschappelijke Ondersteuning of Jeugdwet” en Wet langdurige zorg (Wlz). Wilt u weten of u over de juiste indicatie beschikt, of heeft u nog geen indicatie? Medewerkers van ab hulp Twente kunnen u helpen. U kunt in beide gevallen contact opnemen met het kantoor.

Leeftijdscategorie: 
18 tot 24 jaar
24 tot 55 jaar
55 tot 75 jaar
75 plus
Doelgroepen: 
Verstandelijke beperking

Contactgegevens

bezoekadres

Spoorstraat 10
7572 CZ
Oldenzaal
Telefoon: 
0541 534 232

Openingstijden

ma. t/m vr.
08:30 - 17:00