Sociale Kaart

Azibo

Werk en re-integratie

Hier kunt u zoeken naar organisaties die ondersteunen bij úw specifieke vraag op het vlak van werk en inkomen, jeugd en gezin of zorg en welzijn. U kunt zoeken op twee manieren.

  1. U voert een eigen zoekterm in en klikt op de ‘zoek mijn zorgverlener!’ button
  2. U klikt in het vak met de rode icoontjes op een categorie. In scherm dat vervolgens in beeld komt kiest u voor een subcategorie.

Azibo
Azibo is een zorgaanbieder in Enschede. De doelgroep op deze locatie betreft met name cliënten met een verstandelijke beperking, psychische of psychiatrische problemen of met een stoornis in het autistisch spectrum.
Wat biedt deze organisatie u?
Azibo biedt kleinschalige dagbesteding aan waar jongeren van 18 jaar en ouder elkaar ontmoeten. er zijn mogelijkheden voor individuele maar ook groepsactiviteiten. Naast de dagbesteding biedt Azibo begeleid wonen aan jongeren vanaf 18 jaar.
Hoe kunt u zich aanmelden?
Na telefonisch contact met Azibo wordt er een afspraak gemaakt met u voor een kennismakingsgesprek om uw wensen en behoeften helder in beeld te krijgen en uw vragen te beantwoorden. Zo wordt u eveneens voorzien van informatie over de dienstverlening die zou kunnen passen bij uw zorgvraag.

Contactgegevens

bezoekadres

Tinsteden 34
7547 TG
Enschede

postadres

7500 BE
Enschede
Telefoon: 
06 526 811 51 / 06 485 114 61
E-mail: