Sociale Kaart

Gezinshuis Knuzz

Huishouden en wonen

Hier kunt u zoeken naar organisaties die ondersteunen bij úw specifieke vraag op het vlak van werk en inkomen, jeugd en gezin of zorg en welzijn. U kunt zoeken op twee manieren.

  1. U voert een eigen zoekterm in en klikt op de ‘zoek mijn zorgverlener!’ button
  2. U klikt in het vak met de rode icoontjes op een categorie. In scherm dat vervolgens in beeld komt kiest u voor een subcategorie.

Gezinshuis Knuzz
Gezinshuis Knuzz is een kleinschalige vorm van jeugdhulp. Het gezinshuis biedt voor langere tijd onderdak, begeleiding en zorg voor kinderen van 0 tot en met 18 jaar. Het normale gezinsleven staat centraal en biedt warmte, structuur en veiligheid.
Wat biedt deze organisatie u?
Gezinshuis Knuzz wil kinderen opvangen, die om uiteenlopende redenen niet meer thuis kunnen wonen. Het gezinshuis biedt de continuïteit, geborgenheid en veiligheid die een kind nodig heeft om zich te kunnen ontplooien.
Waar in is zij gespecialiseerd?
Bij de begeleiding in de ontwikkeling van de kinderen zet het gezinshuis haar Labradoodle Bindi in. Ze kan op een natuurlijke manier en spelenderwijs kinderen helpen in het opbouwen van hun zelfvertrouwen, het leren zorg te dragen voor een ander en het gevoel van veiligheid ontwikkelen.
Hoe kunt u zich aanmelden?
Wilt u meer informatie of heeft u vragen dan kunt u dit doen via een contactformulier

Contactgegevens

bezoekadres

Grotestraat 116
7471 BS
Goor
Telefoon: 
06 239 674 32