Sociale Kaart

Jarabee

Psychische gezondheid

Hier kunt u zoeken naar organisaties die ondersteunen bij úw specifieke vraag op het vlak van werk en inkomen, jeugd en gezin of zorg en welzijn. U kunt zoeken op twee manieren.

  1. U voert een eigen zoekterm in en klikt op de ‘zoek mijn zorgverlener!’ button
  2. U klikt in het vak met de rode icoontjes op een categorie. In scherm dat vervolgens in beeld komt kiest u voor een subcategorie.

Jarabee
Jarabee biedt gespecialiseerde ondersteuning bij opvoeden en opgroeien. De organisatie ondersteunt gezinnen die er zelf of met lichte ondersteuning niet uit komen.
Wat biedt deze organisatie u?
Jarabee biedt gespecialiseerde ondersteuning bij opgroeien en opvoeden. De jeugdhulp van de organisatie focust zich op vijf specialistische gebieden: gezin en opvoeding, veiligheid, ouderschap en scheiding, onderwijs en zorg, zelfstandigheid en zelfredzaamheid. Op al deze gebieden heeft Jarabee uitgebreide maatwerk programma's. Om informatie te vinden over uw specifieke vraag verwijzen wij u door naar de productenbrochure van Jarabee.
Waar in is zij gespecialiseerd?
Kenmerkend voor de aanpak van Jarabee is dat de begeleiders altijd kijken naar het gezin en zijn omgeving. Dit wordt ook wel het systemisch perspectief genoemd. Daarbij gaat Jarabee uit van de eigen kracht van het gezin.
Hoe kunt u zich aanmelden?
U kunt uw zoon of dochter aanmelden voor jeugdzorg van Jarabee bij het WIJZ loket van de gemeente Losser, telefoonnummer 053 5377 400. Daarnaast kan de huisarts of kinderarts uw zoon of dochter ook bij Jarabee aanmelden. Als jongere kunt je je telefonisch aanmelden bij Jarabee.

Contactgegevens

bezoekadres

Helene Mercierweg 5
7555 SJ
Hengelo
Telefoon: 
074 2561 900

Openingstijden

ma. t/m vr.
09:00 - 17:00