Sociale Kaart

Juventas

Psychische gezondheid

Hier kunt u zoeken naar organisaties die ondersteunen bij úw specifieke vraag op het vlak van werk en inkomen, jeugd en gezin of zorg en welzijn. U kunt zoeken op twee manieren.

  1. U voert een eigen zoekterm in en klikt op de ‘zoek mijn zorgverlener!’ button
  2. U klikt in het vak met de rode icoontjes op een categorie. In scherm dat vervolgens in beeld komt kiest u voor een subcategorie.

Juventas
Juventas is een praktijk voor psychologie en orthopedagogiek. Kinderen en jongeren kunnen bij deze praktijk terecht voor onderzoek en behandeling van psychische klachten. Daarnaast ondersteunt Juventas ouders in de omgang met hun kind.
Wat biedt deze organisatie u?
Juventas biedt onderzoek naar intellectuele capaciteiten, sociaal- emotioneel functioneren en persoonlijkheidsontwikkeling, opvoedingssituatie, schoolproblemen en DSM gerelateerde problematiek. Zij biedt observatie tijdens spel, in de schoolsituatie en in de gezinssituatie. Behandelingen die Juventas biedt kunnen bestaan uit individuele contacten met het kind of de jongere, ouderbegeleiding, gesprekken met het kind of de jongere en ouders samen, gezinsgerichte behandeling, advisering aan school en EMDR.

Contactgegevens

bezoekadres

Geert Grootestraat 27A
7665 AV
Albergen
Telefoon: 
0546 633 641