Sociale Kaart

Max Ernst GGZ

Psychische gezondheid

Klik hier voor meer informatieHier kunt u zoeken naar organisaties die ondersteunen bij úw specifieke vraag op het vlak van werk en inkomen, jeugd en gezin of zorg en welzijn. U kunt zoeken op twee manieren.

  1. U voert een eigen zoekterm in en klikt op de ‘zoek mijn zorgverlener!’ button
  2. U klikt in het vak met de rode icoontjes op een categorie. In scherm dat vervolgens in beeld komt kiest u voor een subcategorie.

Max Ernst GGZ
Max Ernst biedt behandeling aan kinderen, jeugd en volwassenen op meerdere probleemgebieden.
Wat biedt deze organisatie u?
Voor volwassenen biedt Max Ernst GGZ behandeling voor iedereen vanaf 18 jaar met psychische of psychiatrische problemen. De organisatie maakt zoveel mogelijk gebruik van eHealth, wat betekent dat de behandelingen zoveel mogelijk een combinatie zijn van behandelsessies op hun vestigingen en online behandelmodules. Voor kinderen en jeugd kijkt de organisatie samen met de kinderen en hun ouders / verzorgers wat er aan de hand is en wat hier aan gedaan kan worden.
Hoe kunt u zich aanmelden?
U kunt zich aanmelden via het aanmeldformulier op de website. Een verwijzing van uw huisarts of gemeente is belangrijk. Hiervoor kunt u zich aanmelden bij het WIJZ loket van de gemeente Losser, telefoonnummer 053 5377 400.
Wordt de zorg vergoed?
Voor volwassenen heeft Max Ernst GGZ afspraken met alle zorgverzekeraars in Nederland. Alle behandelvormen die Max Ernst GGZ aanbiedt worden vergoed vanuit het basispakket van uw zorgverzekering.

Contactgegevens

bezoekadres

Lansinkesweg 4
7553 AE
Hengelo
Telefoon: 
088 2701 220