Sociale Kaart

Mediant geestelijke gezondheidszorg

Psychische gezondheid

Klik hier voor meer informatieHier kunt u zoeken naar organisaties die ondersteunen bij úw specifieke vraag op het vlak van werk en inkomen, jeugd en gezin of zorg en welzijn. U kunt zoeken op twee manieren.

  1. U voert een eigen zoekterm in en klikt op de ‘zoek mijn zorgverlener!’ button
  2. U klikt in het vak met de rode icoontjes op een categorie. In scherm dat vervolgens in beeld komt kiest u voor een subcategorie.

Mediant geestelijke gezondheidszorg
Is een organisatie voor kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen met psychische klachten en problemen en psychiatrische stoornissen.
Wat biedt deze organisatie u?
Mediant biedt hulp, advies en begeleiding aan mensen met psychische en psychiatrische problemen. De organisatie beschikt over afdelingen voor kinderen en jongeren, volwassenen en ouderen en enkele specialistische centra. Daarnaast ondersteunt Mediant in de huisartsenpraktijk via de stichting POH GGZ Twente en met het Mobiel Consultatie en Behandel Team.
Waar in is zij gespecialiseerd?
De organisatie heeft expertise op vele gebieden. Specifieke expertise hebben ze bijvoorbeeld op het gebied van eetstoornissen, psychotrauma, psychose, bipolaire stoornissen en ervaringswerk.

Contactgegevens

bezoekadres

Broekheurnering 1050
7546TA
Enschede
Telefoon: 
053 4755 755