Sociale Kaart

Ottho Gerhard Heldring

Psychische gezondheid

Hier kunt u zoeken naar organisaties die ondersteunen bij úw specifieke vraag op het vlak van werk en inkomen, jeugd en gezin of zorg en welzijn. U kunt zoeken op twee manieren.

  1. U voert een eigen zoekterm in en klikt op de ‘zoek mijn zorgverlener!’ button
  2. U klikt in het vak met de rode icoontjes op een categorie. In scherm dat vervolgens in beeld komt kiest u voor een subcategorie.

Ottho Gerhard Heldring
OG Heldringstichting helpt jongeren en gezinnen om weer in een positieve toekomst te geloven. Jongeren vanaf 12 tot zelfs boven de 18 jaar kunnen bij de stichting terecht.
Wat biedt deze organisatie u?
De hulp kan variëren van één specifiek zorgproduct tot een volledige zorglijn. De jongeren en gezinnen die zij helpen, hebben onder meer te maken met agressie, depressie, trauma, (zelf)verwaarlozing, zelfbeschadiging, huiselijk geweld, suïcidaliteit, escalerende vechtscheidingen, contact met politie- en justitie, cybergeweld en/of ernstig alcohol- en drugsmisbruik. Meestal in combinatie met ernstige leerproblemen, een ontwikkelings- of psychische stoornis en/of een verstandelijke beperking. Zo’n 30% van de jongeren gaat al een jaar of langer niet meer naar school.
Hoe kunt u zich aanmelden?
U kunt zich aanmelden bij het WIJZ loket van de Gemeente Losser, telefoonnummer 053 5377 400.

Contactgegevens

bezoekadres

Wageningsestraat 104
6671 DH
Zetten

postadres

Postbus 1
6670 AA
Zetten
Telefoon: 
088 1015 710

Openingstijden

ma. t/m vr.
07:00 - 00:00