Sociale Kaart

Samenzorgboerderij Hendrikahoeve

Werk en re-integratie

Hier kunt u zoeken naar organisaties die ondersteunen bij úw specifieke vraag op het vlak van werk en inkomen, jeugd en gezin of zorg en welzijn. U kunt zoeken op twee manieren.

  1. U voert een eigen zoekterm in en klikt op de ‘zoek mijn zorgverlener!’ button
  2. U klikt in het vak met de rode icoontjes op een categorie. In scherm dat vervolgens in beeld komt kiest u voor een subcategorie.

Samenzorgboerderij Hendrikahoeve
De Hendrikahoeve biedt begeleiding en opvang aan kinderen met een verstandelijke beperking en/of met complexe aandachts- en gedragsstoornissen.
Wat biedt deze organisatie u?
De Hendrikahoeve heeft haar zorgvisie opgebouwd uit de drie belangrijke peilers voor kinderen: Rust (door aandacht voor prikkels), Ruimte (door het geven van zekerheid) en Regelmaat (door een betrouwbare structuur voor kind én ouder(s)).
Waar in is zij gespecialiseerd?
De Hendrikahoeve is gespecialiseerd in het begeleiden en opvangen van kinderen met een verstandelijke beperking en/of met complexe aandachts- en gedragsstoornissen. Hieronder vallen cliënten met autisme, adhd, ontwikkelstoornissen, psychiatrische problemen en/of andere aanverwante stoornissen. Tevens zijn er cliënten met (lichte) lichamelijke beperkingen.

Contactgegevens

bezoekadres

Schoolkaterdijk 76
7482 PX
Haaksbergen
Telefoon: 
074 3575 342