Sociale Kaart

Senioren Belangen Losser

Ouderenzorg

Hier kunt u zoeken naar organisaties die ondersteunen bij úw specifieke vraag op het vlak van werk en inkomen, jeugd en gezin of zorg en welzijn. U kunt zoeken op twee manieren.

  1. U voert een eigen zoekterm in en klikt op de ‘zoek mijn zorgverlener!’ button
  2. U klikt in het vak met de rode icoontjes op een categorie. In scherm dat vervolgens in beeld komt kiest u voor een subcategorie.

Senioren Belangen Losser
Senioren Belangen Losser (SBL) zorgt voor activiteiten en gezelligheid. Dit doet de organisatie in samenwerking met het Rode Kruis, de Zonnebloem en zorggroep Sint Maarten.
Wat biedt deze organisatie u?
SBL zorgt voor activiteiten en gezelligheid. Dit doet de organisatie in samenwerking met het Rode Kruis, de Zonnebloem en zorggroep Sint Maarten. Daarnaast vertegenwoordigt SBL de belangen van senioren richting maatschappelijke organisaties en overheden. Ook organiseert SBL themamiddagen waarin senioren specifieke informatie over welzijn krijgen, bijvoorbeeld over thuiszorgorganisaties of de apotheker. Tot helpt SBL senioren bij doorverwijzingen naar instanties en helpt zij bij het invullen van bijvoorbeeld belastingformulieren of bezwaarschriften.