Sociale Kaart

Steunpunt mantelzorg in Losser

Ouderenzorg

Hier kunt u zoeken naar organisaties die ondersteunen bij úw specifieke vraag op het vlak van werk en inkomen, jeugd en gezin of zorg en welzijn. U kunt zoeken op twee manieren.

  1. U voert een eigen zoekterm in en klikt op de ‘zoek mijn zorgverlener!’ button
  2. U klikt in het vak met de rode icoontjes op een categorie. In scherm dat vervolgens in beeld komt kiest u voor een subcategorie.

Steunpunt mantelzorg in Losser
Als mantelzorger kun je soms ook wel een warme mantel gebruiken. Een luisterend oor, ondersteuning, kennis en handige tips. Steunpunt mantelzorg in Losser van Stichting Fundament biedt een luisterend oor, geeft advies en informatie en biedt activiteiten voor jonge mantelzorgers en ondersteunt bij respijtzorg.
Wat biedt deze organisatie u?
Naast een luisterend oor, ondersteuning, kennis en handige tips organiseert Mantelzorg diverse ontspanningsactiviteiten voor jonge mantelzorgers. Speciaal voor kinderen in de leeftijd van 4 – 21 jaar met een papa, mama, broer of zus met een beperking, langdurige ziekte, verslaving of psychische problemen. zij vinden bij Mantelzorg de herkenning en erkenning voor hun rol als jonge mantelzorger, door de laagdrempelige insteek, het niet problematiseren van dingen, de focus op de jeugdige zelf en de gezellige en oprechte. Ook voor respijtzorg en ondersteuning kunt u bij de werkgroep Mantelzorg terecht. Samen met u wordt er gekeken naar mogelijkheden om zo goed zo goed mogelijk bij uw wensen en behoeften aan te sluiten.

Contactgegevens

bezoekadres

Raadhuisplein 1, 7581 AG Losser
Telefoon: 
053 536 9400