Sociale Kaart

De Twentse Zorgcentra

Werk en re-integratie

Klik hier voor meer informatieHier kunt u zoeken naar organisaties die ondersteunen bij úw specifieke vraag op het vlak van werk en inkomen, jeugd en gezin of zorg en welzijn. U kunt zoeken op twee manieren.

  1. U voert een eigen zoekterm in en klikt op de ‘zoek mijn zorgverlener!’ button
  2. U klikt in het vak met de rode icoontjes op een categorie. In scherm dat vervolgens in beeld komt kiest u voor een subcategorie.

De Twentse Zorgcentra
De Twentse Zorgcentra is een aanbieder van zorg- en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking in Twente.
Wat biedt deze organisatie u?
De Twentse Zorgcentra werkt vraaggericht en biedt begeleiding, ondersteuning en behandeling aan jong en oud, van moeilijk verstaanbaar gedrag tot meervoudig gehandicapt, van licht verstandelijk beperkt tot ernstig verstandelijk beperkt. De Twentse Zorgcentra biedt verschillende mogelijkheden om (begeleid) te wonen in de regio Twente. Er zijn verschillende vormen van dagbesteding, logeren, naschoolse opvang of ondersteuning thuis. Daarnaast biedt De Twentse Zorgcentra recreatie,behandeling en zorgondersteuning en de mogelijkheid om cursussen te volgen.
Hoe kunt u zich aanmelden?
Voor wonen, dagbesteding, logeren heeft u een indicatie nodig: een toegangsbewijs. Deze indicatie vraagt u aan bij het Centrum Indicatie Stelling Zorg ( CIZ).

Contactgegevens

postadres

Postbus 2112
7500 CC
Enschede
Telefoon: 
088 4304 000